Over Loes

De drijvende kracht achter KrachtVol in Bedrijf is Loes Duijvestijn. Loes is gedreven om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen en zo weer volkomen in hun kracht te laten staan.
Het is haar passie om mensen in te laten zien dat zij zelf een enorm veel invloed op hun welbevinden hebben, dat zij zelf de regie in handen kunnen nemen.

Als allround HR professional heeft zij ruim 15 jaar aan kennis en ervaring. Zij is sterk in het aangaan van werkrelaties en het verkrijgen van vertrouwen, zij komt snel tot de kern van de problematiek en doorziet snel de onderstroom. Daarnaast is zij empathisch sterk.

Daarnaast heeft zij veel trainingen ontwikkeld en gegeven op het gebied van een positieve mindset en het (terug)krijgen van de regie, werkdruk,  communicatie, duurzame inzetbaarheid.  Ook heeft zij veel teamcoachings- en verandertrajecten begeleid.

Naast een HBO beroepsopleiding Personeel en Arbeid (met als specialisatie loopbaan coaching), heeft Loes vanaf 18 jarige leeftijd diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, training en integrale geneeskunde. Zij heeft onder andere de volgende opleidingen gevolgd: Bioresonantie therapie, In Side Out Therapie, OSISO Kerntransformatie, Mesologie, NLP, NEI en INTEGRA. Daarnaast heeft zij zichzelf verder ontwikkeld op het gebied van Familie- en organisatieopstellingen, TCM en meridianenleer, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde, ADHD, Burn-out etc.

Loes brengt in haar vakmanschap expertise en passie samen. Situaties worden (zoveel als mogelijk) oorzakelijk en integraal aangepakt, waarbij gewerkt wordt vanuit een holistische visie.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan.