Over Loes Duijvestijn

Mijn naam is Loes Duijvestijn, bij mij staat de kracht van elk individu altijd centraal. Ik wil er voor zorgen dat iedereen zich optimaal voelt en het maximale uit het leven en werk kan halen. Ik heb een enorme passie voor dit vak en met ruim 8 jaar praktijkervaring en ruim 20 jaar aan opleidingen en trainingen beschik ik over ruime expertise en ervaring.

Ik ben gedreven om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen en zo weer volkomen in hun kracht te laten staan. Dit doe ik door inzet van individuele (loopbaan) coaching, teamcoaching en trainingen.

Als Hoofd HRM en HRM adviseur ben ik in verschillende branches werkzaam geweest. Ik weet als geen ander dat de optelsom van alle mensen samen een organisatie vormt. Het wel-zijn van iedere werknemer is de basis voor een gezonde bedrijfsvoering en een zorgt voor duurzame bedrijfsresultaten.

Naast mijn HBO beroepsopleiding Personeel en Arbeid (met als specialisatie loopbaancoaching), heb ik vanaf 18 jarige leeftijd diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, training en natuurgeneeskunde. Zo heb ik onder andere de volgende opleidingen gevolgd: Bioresonantie therapie, In Side Out Therapie, OSISO Kerntransformatie, Mesologie, NLP, NEI en INTEGRA. Daarnaast heb ik mijzelf verder ontwikkeld op onder andere het gebied van Familie en organisatie opstellingen, TCM en meridianenleer, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde, ADHD, Burn-out etc.

Bij KrachtVol in Bedrijf komen expertise en passie samen. Situaties worden (zoveel als mogelijk) oorzakelijk en integraal aangepakt, waarbij gewerkt wordt vanuit een holistische visie. Ik richt mij vanuit deze aanpak met name op individuele (loopbaan)coaching.


Naast individuele (loopbaan)coaching en HR advies, wordt ik ook geregeld gevraagd voor het verzorgen van trainigen en teamcoaching. Ook voor het primair en voortgezet onderwijs zijn er mooie mogelijkheden als het gaat om systemische groepscoaching in de klas. Heb je hierin interesse? Neem dan gerust contact met mij op!