Loopbaan coaching

Loopbaancoaching is er voor iedereen die een nieuwe koers zoekt in zijn of haar werk. Wanneer je werk wil doen dat echt past bij jouw kwaliteiten, talenten en wensen. Wanneer je niet meer op de juiste plek zit binnen de organisatie waar je nu werkt of wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Met loopbaancoaching doe je onderzoek naar wie je bent, wat je nodig hebt in werk en wat jou inspireert.

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om gewenste en duurzame veranderingen in jouw loopbaan te bevorderen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt door de inzet van gerichte gesprekken, het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken. Ook de inzet van talent- en organisatieopstellingen kunnen worden ingezet voor het verkrijgen van meer inzicht. Soms kom je erachter dat er belemmerende overtuigingen in jou aanwezig zijn die ervoor zorgen dat jij niet datgene bereikt wat je daadwerkelijk wilt. Ook hiermee gaan we dan aan de slag, bijvoorbeeld door middel van Neuro Emotionele Integratie (NEI). Kortom, het traject wordt afgestemd op datgene wat voor jou nodig is.


Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
- Confucius -


Neem gerust contact met mij op:

Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. Stuur me een bericht via loes@kracht-vol.nl of bel/whatsapp me op: 06-21823810