Individuele coaching

De optelsom van alle mensen vormt een organisatie. Het welzijn van een ieder is de basis voor een gezonde bedrijfsvoering en een zorgt voor duurzame bedrijfsresultaten. Je neemt als medewerker immers altijd jezelf mee, waar je ook naartoe gaat, dus ook naar je werk. Een medewerker die goed in zijn vel zit, heeft een positief effect op het bedrijfsresultaat.

Coaching is één van de meest effectieve instrumenten die bijdragen aan het welzijn van de medewerker.

Coaching bij KrachtVol in Bedrijf kenmerkt zich door een integrale aanpak, waarbij wordt gewerkt vanuit een holistische visie. Gedrag, gevoel en het fysieke lichaam zijn met elkaar verbonden en dus niet los van elkaar te bezien. Immers, wanneer iemand een burn-out heeft dan kan zich dat uiten in lichamelijk en emotionele klachten, maar ook in gedragsveranderingen en cognitieve problemen.

Enkele voorbeelden van klachten waarmee je bij KrachtVol in Bedrijf terecht kunt:

  • Ongewenst gedrag: Je wilt het één maar doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt.
  • Ongewenst gevoel: Je wordt 'overvallen' door gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, depressie, verdriet, eenzaamheid, wanhoop. Dit kan o.a. leiden tot concentratieproblemen, stress, slapenloosheid.
  • Fysieke klachten: We maken lange dagen en hebben het druk, zowel op ons werk als privé. Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor stress, hetgeen weer kan resulteren in fysieke klachten en hormonale verstoringen. Andere (werk gerelateerde) klachten zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, moeheid, lusteloosheid en spanning.

Bij KrachtVol in Bedrijf wordt gewerkt met een totaalaanpak zodat jij je zowel emotioneel, geestelijk als lichamelijk weer helemaal prettig voelt en dat je het maximale uit het leven en je werk kunt halen. Dit kan door inzet van o.a. de volgende methoden:


Neem gerust contact met mij op:

Dit zijn slechts voorbeelden. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. Stuur me een bericht via loes@kracht-vol.nl of bel/whatsapp me op: 06-21823810